Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011

CUPCAKES!!!

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 24 CUPCAKES

1 1/2 ΚΟΥΠΑ ΦΑΡΙΝΑΠ
1 1/4 ΚΟΥΠΑ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
1 ΚΟΥΠΑ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
2 ΚΟΥΠΕΣ ΖΑΧΑΡΗ
4 ΑΥΓΑ
1 ΚΟΥΠΑ ΓΑΛΑ
1 κ.γ. ΕΣΑΝΣ ΒΑΝΙΛΙΑΣ
1 κ.σ. ΚΑΚΑΟ(ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΔΗ ΑΛΕΥΡΙΟΥ,ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ  ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ 2 ΑΥΓΑ,ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΑΝΣ ΒΑΝΙΛΙΑΣ.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ.ΜΟΛΙΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΛ.ΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ.ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΦΙΧΤΟ.ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ CUPCAKES ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΗΚΗ ΑΠΟ 2 ΧΑΡΤΙΝΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ.ΤΟ ΦΟΡΜΑΚΙ ΤΟ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ  2/3 ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ.
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 20-25 ΛΕΠΤΑ ΚΙ ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗ ΒΟΥΤΥΡΟΚΡΕΜΑ.


ΒΟΥΤΥΡΟΚΡΕΜΑ

1 ΚΟΥΠΑ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
4 ΚΟΥΠΕΣ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
2-3 κ.σ.ΓΑΛΑ
1.κ.γ. ΕΣΑΝΣ ΒΑΝΙΛΙΑΣ

ΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΡΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΤΑ CUPCAKES ΜΑΣ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΧΡΩΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗ Η ΒΟΥΤΥΡΟΚΡΕΜΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου